Sportske aktivnosti

Stolni tenis

„Temeljem poziva za prijavu za korištenje dvorane za stolni tenis u podrumu aneksa fakulteta, odazvalo se 5 osoba. Svi su iznova izravno od mene obaviješteni o načinu i pravilima korištenja dvorane. Kako od strane UO Udruge nije bilo nikakve obavijesti o tome je li ta inicijativa prihvaćena i kad bi se moglo započeti s korištenjem, u izravnom kontaktu s Andrijom Radanom, upraviteljem zgrade, dogovoren je početak korištenja – prema mom dogovoru sa članovima., a to je bilo negdje u drugoj polovini veljače. Osoblje na recepciji fakulteta je bilo upoznato s dogovorom, popis osoba je bio napravljen, i moglo se započeti s redovnim korištenjem.

Nakon početka, o čemu su svi zainteresirani obaviješteni, jedna je osoba rekla da se još premišlja, druga da joj odgovara samo ponedjeljak, a ne i petak, treća je bila bolesna. Nakon nekoliko tjedana, ova prva se još premišlja, druga je rekla da ima obaveza pa joj paše samo utorak i to oko 16-17 sati, treća se pojavila nekoliko puta. Od početka travnja, ja nisam bio u stanju dolaziti ponedjeljkom, jer se proba Zbora prebacila u taj termin, pa smo (nas dva) koristili termin nekoliko puta petkom. Od sredine travnja, četvrta osoba se javila da ima istegnuće ramena, a peta da je bolesna i da ima poslovnih obaveza. Ta, peta osoba je žena, i mislim da bi joj odgovaralo da prva osoba koja je također žena, dolazi, a kako to nije slučaj, a značajno je slabija od nas dvojice koji dolazimo, onda nema motiva. Sada je situacija takva da se dvorana ne koristi već nekoliko tjedana. Nastavak se očekuje, kad četvrta osoba ozdravi, ja budem slobodan od obaveza, a Zbor vrati svoje probe na utorak. Svakako će biti i potrebno obnoviti poziv članovima Udruge."

Izvješće sastavio: Dubravko Mitrović

Add comment

Upozorenje:
Uredništvo ove stranice protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno. Poželjno je da komentari budu vezani uz temu teksta koji se komentira. Pretjerano skretanje s teme u komentarima bit će podložno moderiranju.

Security code
Refresh

Dodatne informacije