Izvještaj UO Udruge Alumni S.E.F. za period 19.02.20.-12.02.21.

Izvješće UO o svom radu i aktivnostima Udruge  Alumni S.E.F. u periodu 19.02.2020.- 12.02.2021.

                                              

1.    Upravni odbor Udruge je 19.02.2020.g. organizirao redovnu godišnju Skupštinu, na kojoj se uz izvještaje o radu UO, SEFNET-a, Mješovitog pjevačkog zbora i Likovne radionice, članovima Udruge prikazao film od dodjeli zahvalnica učesnicima SEFNET-a povodom 15-godišnjice istog, a koja je održana u Dekanatu EF, u dobrom raspoloženju uz prigodni program. Snimanje i montažu filma je obavio naš uvaženi član Eduard Gracin, na čemu mu ovim putem posebno zahvaljujemo. Film je, osim što ostaje kao dokument u našoj arhivi, poslan i svim fizičkim i pravnim osobama koje su dobile zahvalnice. Samu Skupštinu, je kao i svake godine, obogatio nastup mješovitog pjevačkog zbora te izložba radova polaznica Likovne radionice, nakon čega je uslijedio tradicionalni domjenak.

 

2.    Poslije Skupštine, već 26.02.20. UO je održao sastanak - počele su pripreme za novi SEFNET, za planirane izlete i ostale aktivnosti. No onda je kako je svima poznato, naglo sve prekinuto u ožujku uvođenjem karantene radi pandemije virusa Covid 19.

 

3.    Slijedeći sastnak je održan tek u rujnu 2020. i to u kavani Bellevue, jer se u prostoriju na EF nije moglo. Na sastanku je zaključeno da se izleti odgađaju za slijedeću godinu jer epidemiološka situacija nije ništa bolja. Sekcije će pokušati naći zamjenske prostore za rad, a jedino što možemo odraditi prema našim donešenim smjernicama je humanitarna akcija.

 

4.    Na slijedećem sastanku, u studenom 2020.g. konstatirano je da se ništa i dalje ne može organizirati na EF. Mješoviti zbor i likovna radionica su djelovali u manjem obimu i na zamjenskom lokacijama (posebni izvještaji u privitku). Što se tiče planirane humanitarne akcije, odustali smo od kuhanja za beskućnike te s obzirom na situaciju, donešena je odluka da se kontaktira KBC Split i vidi što bi im bilo najpotrebnije. Nakon višednevnog dogovaranja i kontakata s KBC, odlučeno je da se donira 5.000,00 kn (što je pet puta više nego što su iznosile donacije prijašnjih godina) što je izvršeno 22.12.2020.

5.    Na slijedećem sastanku održanom 23. prosinca putem službenog maila (jer su sad već i kavane bile zatvorene) Upravni odbor je  donio financijski plan za 2021. g. (u privitku)

 

6.    Krajem siječnja, odnosno 30. siječnja, Upravni odbor se sastao na otvorenom prostoru, pod maskama, sukladno epidemiološkim mjerama, te donio Odluku o sazivanju redovne izborne skupštine, koja se prema odredbama Statuta treba održati do kraja veljače 2021. te smjernice za aktivnosti u 2021. g.

 

7.    Dakle, u navedenom periodu, od sredine veljače 2020. do danas, Upravni odbor je održao samo 5 sastanaka,  na kojima su prisustvovali i članovi Nadzornog odbora.  Sve su odluke, nakon prijedloga i diskusija, donesene  jednoglasno. Nijedan sastanak nije odgođen. Svi članovi UO su dali doprinos  u predlaganju i provođenju  aktivnosti Udruge.

 

8.    Na kraju možemo reći, da su mnoge aktivnosti pripremljene, samo se čeka vrijeme kad će se moći realizirati.  Zbor je trebao svečano obilježiti svoju 10. godišnjicu djelovanja, povodom čega se naša tajnica prihvatila teškog posla – dokumentirati sva događanja kroz opsežni album koji će ostati u trajno vlasništvo Udruge.Isto tako i likovna radionica slavi jubilej i čim okolnosti dozvole, počastit će nas lijepom izložbom. Nadamo se uskoro.

 

 

Split, 12. veljače 2021.

Predsjednica UO Alumni S.E.F.

__________________________

Ingrid Bulatović

Comments  

 
0 #2 SoftwareShivy 2022-09-09 08:48
Regards, I recently came to the CSStore.
They sell OEM Avnex software, prices are actually low, I read reviews and decided to Order Cheap Robot Structural Analysis Professional: https://cheapsoftwareshop.com/autodesk-robot-structural-analysis-professional-2016/, the price difference with the official website is 35%!!! Tell us, do you think this is a good buy?
Order Cheap Graphisoft Archicad 22: https://cheapsoftwareshop.com/graphisoft-archicad-22/
Quote
 
 
0 #1 Mobile Application 2021-10-06 06:57
Thanks for your own hard work on this website. Ellie take interest in managing internet research and it's really easy to understand why. We know all concerning the powerful way you convey great tips and tricks through this web site and even attract participation from people on that idea plus our own child is certainly studying so much. Have fun with the rest of the new year. You are always doing a really good job. blog
I always use url shortener
It is very helpful.
Quote
 

Add comment

Upozorenje:
Uredništvo ove stranice protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno. Poželjno je da komentari budu vezani uz temu teksta koji se komentira. Pretjerano skretanje s teme u komentarima bit će podložno moderiranju.

Security code
Refresh

Dodatne informacije