Osnivanje i opće informacije

Osnivanje i opće informacije

ŠTO JE UDRUGA ALUMNI SEF?

Udruga Alumni studenata Ekonomskog fakulteta u Splitu je dobrovoljno udruženje u koje se učlanjuju svi oni koji su diplomirali, magistrirali ili doktorirali na Ekonomskom fakultetu u Splitu. Svrha ove Udruge jest da se povežu sve generacije studenata, koji su diplomirali na Ekonomskom fakultetu u Splitu, radi ostvarivanja njihove trajne i uzajamne zajedničke koristi i interesa.

Osnivačka skupština

Osnivačka Skupština Udruge diplomiranih studenata Ekonomskog fakulteta Split održana je 16. ožujka 2001. godine. Na Osnivačkoj skupštini bilo je 15 bivših studenata Ekonomskog fakulteta u Splitu. Na njoj je usvojen Statut Udruge i izabrani članovi u tijela Udruge.

Svečana Skupština

Svečana Skupština Udruge diplomiranih studenata EFST održana je 20. travnja 2001. godine u hotelu Marjan. Na Svečanoj skupštini bilo je više od 300 bivših studenata i njihovih profesora. Bivši studenti ispunili su pristupnice, kojima su i formalno postali članovi udruge, te su dobili skraćenu verziju Statuta Udruge. Uz Dekana EF prof. Petra Filipića, Svečanu Skupštinu vodili su prodekan EF prof. Zlatan Reić, tajnica Udruge prof. dr. Dragana Grubišić i predsjednik Udruge dr. Davor Slišković.

Registracija

Rješenje o registraciji Udruge doneseno je 04. srpnja 2001. godine.

Naziv Udruge je:
UDRUGA DIPLOMIRANIH STUDENATA EKONOMSKOG FAKULTETA, SPLIT.

Skraćeni naziv udruge je:
S.E.F. (Studenti ekonomskog fakulteta).

Dodatne informacije