Forum

Za sada će se sve aktualnosti moći komentirati pomoću opcije "add comment" koja se nalazi na kraju svakog članka te nećemo imati klasični forum.

Hvala na razumijevanju.

Comments  

 
0 #2 Brojnost udruge 2013-12-21 10:19
vrlo cijenim misiju ove udruge i svaka vam čast da ovo traje.. Moramo neke stvari napraviti bolje..
Jedan od momenata je sigurno relativno mali broj članova , jer koliko nas je završilo ovaj faks (bilo bi dobro da imamo te podatke na webu, da se mnogi i prepoznaju da su dio ove udruge i ako nisu članovi - moramo se uključiti preko FAcebooka, to vam je postao "zakon").. Moramo napuniti, ne ovaj mali svečani amfiteatar nego centralni, veliki amfiteatar i da svi stoje na nogama.. imam još ideja..
Quote
 
 
0 #1 Ideja .. 2013-12-21 10:17
Razmislimo o ideji da napravimo Bal Ekonomista i da to postane tradicija.
Na to me motivirala Dubravkova primjedba o terminu. Mislim da je potpuno u pravu. Nije dobro. Bolje je ozbiljni dio napraviti u toku studenog, a posebno organizirati jedan bal, koji ne mora biti skup za pojedince, ali se može svašta dobrog pripremiti. Ako u sebi imamo još uvijek onog studentskog duha, onda to možemo.. Zamislite da se napravi remake nekh dijelova Kotke – Žele, Rade, Miš i ostala ekipa, da se napravi prava izložba u jednom pravom prostoru, zamislite da zbor lipo piva u nekoliko tranši jedan set pisama.. da dođe i klapa koja je sastavljena od bivših studenata, da se napravi u atriju tog prostora jedan prikaz vrhunskih rezultata kod naših gospodarstvenik a, da se pripreme skečevi dice iz ekonomske škole, sadašnjih studenata.. uf koliko ideja se tu može rodit i napravit..
Vaš Frane
Quote
 

Add comment

Upozorenje:
Uredništvo ove stranice protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno. Poželjno je da komentari budu vezani uz temu teksta koji se komentira. Pretjerano skretanje s teme u komentarima bit će podložno moderiranju.

Security code
Refresh

Dodatne informacije