Naslovnica Alumni

Likovna radionica Udruge Alumni - izvještaj za 2019

Likovna radionica Udruge Alimni S.E.F.

 

 

IZVIJEŠĆE O RADU LIKOVNE RADIONICE ALUMNI S.E.F.

od 19.02.19.-19.02.20.g.

 

Naša likovna radionica trenutno broji devet članica, radi i dalje na isti način, dakle i dalje se sastajemo četvrtkom u 17 sati i slikamo do 20 sati u prostorima Ekonomskog fakulteta .  

I tako već devet godina.

U ovom izvještajnom razdoblju smo se sastali i  slikali 35 puta. Nastalo je mnogo lijepih slika, dio njih smo i ove kao i svih ranijih godina izložili na našoj skupnoj izložbi u predvorju fakulteta . A ove godine obilježavamo i mali jubilej, naime ovo je  deseta skupna izložba Likovne radionice, a sve su priređene u prostorima Ekonomskog fakulteta.  

Ovom prilikom vas sve pozivamo  da nakon skupštine  prisustvujete otvaranju izložbe u predvorju fakulteta i pogledate naše radove.

Također koristim priliku da se zahvalim u ime svih slikarica našem zboru Udruge Alumni , a posebno voditelju zbora  gospodinu Zlatku Bukviću što su svih godina svojim nastupom  uveličali otvaranje naših izložbi.

Na kraju dodajem da smo većina  članice i drugih likovnih udruga ,a osim dosadašnjih, od ove godine i Likovne udruge „Ante Kaštelančić“ iz Podstrane . Sudjelujemo na  likovnim kolonijama i izlažemo na skupnim izložbama spomenutih Likovnih udruga i tako stječemo nova likovna iskustva.

 

 

Split, 13.02.2020.g.                                                    

 

                                                                                           Voditeljica: Hajdi Tabak Javorčić                                                                                               

 

Add comment

Upozorenje:
Uredništvo ove stranice protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno. Poželjno je da komentari budu vezani uz temu teksta koji se komentira. Pretjerano skretanje s teme u komentarima bit će podložno moderiranju.

Security code
Refresh

Dodatne informacije