Naslovnica Alumni

Najava izborne skupštine 6. 3. 2017.

Upravni odbor Udruge najavljuje izbornu skupštinu. Pozivamo sve članove Udruge, kao i sve zainteresirane alumne, da u svojim kalendarima rezerviraju vrijeme za ovo druženje.

Skupština će se održati 6. ožujka 2017. godine (ponedjeljak) na Fakultetu u večernjim satima.

SKUPŠTINA - ZBOR - IZLOŽBA - DOMJENAK 

#skupština

Na dnevnom redu skupštine bit će izvještaji o aktivnostima i o financijama u prošloj 2016. godini, planovi za ovu 2017. godinu te izbor članova Upravnog odbora i Nadzornog odbora Udruge. Relevantni materijali bit će objavljeni na ovim stranicama prije održavanja skupštine, a redovitim članovima bit će dostavljeni i e-poštom.

#pjevačkizbor 

Članovi Mješovitog pjevačkoga zbora će u stanci skupštine otpjevati nekoliko pjesama.

#likovnaizložba

Članovi Likovne radionice priredit će izložbu svojih radova.

#pizzeria

Da bismo dulje uživali u druženju, lakše se prisjetili studentskih dana i ležernije razgovarali o današnjim svojim preokupacijama, pomoći će nam i mali domjenak :-)

Add comment

Upozorenje:
Uredništvo ove stranice protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno. Poželjno je da komentari budu vezani uz temu teksta koji se komentira. Pretjerano skretanje s teme u komentarima bit će podložno moderiranju.

Security code
Refresh

Dodatne informacije