Naslovnica Alumni

Broj redovitih članova Udruge 31. 12. 2016.

U skladu s odredbama Zakona o udrugama  (NN 74/14) i Statuta Udruge (2015., članak 19.) objavljuje se da status redovitog člana Udruge diplomiranih studenata Ekonomskog fakulteta u Splitu, prema stanju na dan 31. prosinca 2016. godine, ima 76 (sedamdesetšest) fizičkih osoba koje su upisane u Registar članova Udruge i koje su uplatile članarinu.

Napomena: Status alumna EFST, naravno, imaju svi koji su koji su na EFST stekli akademski naziv ili stručni naziv ili akademski stupanj, ili - drugačije rečeno - svi koji su na Ekonomskom fakultetu u Splitu studirali i završili studij :-)

Sukladno Zakonu o udrugama i (na temelju toga Zakona donesenom) Statutu Udruge, formalno članstvo u Udruzi stječe osoba koja je - nakon što je završila studij - popunila i potpisala pristupnicu te time prihvatila ciljeve Udruge i obvezala se na poštivanje odredbi Statuta. Za status redovitog člana Udruge (koji, dakle, ima pravo odlučivanja na skupštini Udruge), u formalnom je smislu važno plaćanje članarine. Prema odluci Upravnog odbora, ona iznosi 100 kuna godišnje.

Svi alumni imaju pravo i dobrodošli su sudjelovati u aktivnostima Udruge, bez obzira imaju li formalno status redovitog člana Udruge, ali samo redoviti članovi Udruge imaju pravo sudjelovati u upravljanju Udrugom (odlučivati na skupštini).

Svi zainteresirani alumni (bivši studenti) EFST koji žele postati članovi Udruge i sudjelovati u radu Skupštine, mogu e-porukom na adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. zatraziti priistupnicu te - nakon što je popune i vrate - uplatiti članarinu na žiro-račun Udruge broj HR0823300031100132819 uz navođenje u svrsi plaćanja svoga imena i prezimena te naznake "članarina za 2017.godinu".

Pratite nas na Facebooku: Alumni EFST

Comments  

 
0 #1 Christi 2017-07-21 03:14
Today, I went to the beachfront with my children. I found
a sea shell and gave it to my 4 year old daughter and said "You can hear the ocean if you put this to your ear."
She put the shell to her ear and screamed. There was a hermit crab inside and it pinched her ear.
She never wants to go back! LoL I know this is totally
off topic but I had to tell someone!
http://theelderscrolls5skyrimevolution225.ru/
skyrim: http://theelderscrolls5skyrimevolution225.ru
http://theelderscrolls5skyrimevolution225.ru
Quote
 

Add comment

Upozorenje:
Uredništvo ove stranice protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno. Poželjno je da komentari budu vezani uz temu teksta koji se komentira. Pretjerano skretanje s teme u komentarima bit će podložno moderiranju.

Security code
Refresh

Dodatne informacije